F07

Välkommen till Huddinge IF:s nya (jan -19) hemsida för F-07. Vi är ett gäng härliga tjejer som tränar fotboll 2-3 pass per vecka, även på vintern. Vi deltar även i en mängd cuper och turneringar under hela året och spelar gärna träningsmatcher.


Den här säsongen (2020) kommer vi ha ett lag i division 2 och ett lag i division 3 i S:t Erikscupen.


Under vintern har vi tränat tillsammans med F-06. I mars åkte laget på träningsläger till Lindesberg och tränade i en inomhus-konstgräshall tillsammans med F-06. I somras spelade vi en kul övernattningscup i Norrtälje.


Vi har ett samarbete med de andra flicklagen inom Huddinge IF (F08, F06 och F05) så att alla tjejer kan utvecklas på bästa möjliga sätt utifrån sin nivå. Hösten 2019 bjöd Tullinges F-07 in laget för att delta i deras utvecklingsträning på högre nivå på Brantbrink.


Har du några frågor kring laget får du gärna kontakta vår huvudtränare Peter Leonardsson. Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

Deli Italia Höstcup 2020

26 okt, 2020
Kul med alla höstcuper som kommit igång när S:t Erikscupen tagit slut. I söndags spelade vi en nästan-hemma-cup på Stuvsta IP. Det var en svår-Cup med 8 starka F07-lag i två grupper. Som extra förstärkning hade vi Moa och Hilma från Tullinge den här söndagen. Vi vann vår inledningsmatch mot Bollstanäs med 2-0. I andra matchen saknade vi energi samtidigt som Viggbyholm kämpade och hade riktigt bra passningsspel. Viggbyholm vann välförtjänt med 2-1. I tredje matchen var energin tillbaka igen och vi vinner mot New Mill Indians med 3-0, blir tvåa i gruppen och får spela A-slutspel. Semifinalmatchen mot vinnaren i grupp 1, Stureby, blev en jämn och hård kamp där inget av lagen kunde avgöra, 0-0 efter full tid. Stureby vinner sedan straffavgörandet med 2-1. Bra kämpat av er Huddinge IF!!! Tack Stuvsta för en trevligt arrangerad cup och tack Moa och Hilma, ni var toppen!!

Rosvalla Nyköping Cup 2020

19 okt, 2020
Med nästan hela laget åkte vi den här helgen till Nyköping för att spela Rosvalla Cup. Den här gången valde vi att inte bo i klassrum utan i stället på Hotell i fyrbäddsrum. Föräldrar var inte tillåtna in på matcherna p.g.a Corona. Totalt var totalt 15st F07-lag anmälda i tre olika grupper. Huddinge återfanns i grupp 2 tillsammans med Älvsjö AIK röd, New Mill Indians SK röd, Nyköpings BIS samt Borgeby FK. Vi vann våra två inledande matcher på lördagen och spelade oavgjort mot Nyköpings BIS i tredje matchen på söndagsmorgonen. För att gå till slutspel var vi tvungna att vinna vår sista match mot duktiga Borgeby från Skåne. Tjejerna var oerhört taggade och kämpade och hjälpte varandra över hela planen. Det blev en urladdning i högt tempo där vi lyckades vinna med 4-1 trots det hårda motståndet. Endast 20 minuter efter slutsignalen var det dags för semifinal mot BOO. Matchen hade inte samma tempo men var ändå jämn. Det fanns nog en del trötta ben efter matchen precis innan mot Borgeby. 1-1 efter full tid så vår semifinal fick avgöras på straffar och där BOO slutligen vann med 4-3. Bra kämpat allihop i kylan och bra ledarskap Peter, Fredrik och Annika! En delad tredjeplats. HEJA HUDDINGE F07!

Vinnare S:t Erikscupen serie 2C

11 okt, 2020
Grattis till vinsten i S:t Erikscupen serie 2C! Vilka bra matcher ni bjudit på under detta år. Sammanfattningsvis blev det 13 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster i vår grupp. Inget annat F07-lag i hela S:t Erikscupen gjorde fler mål än ni. Totalt nätade ni 91 gånger på 18 matcher. Hoppas ni fortsätter spela på samma positiva sätt 2021. Tack Peter, Fredrik, Annika och Alexandra som alla ställt upp och bidragit till lagets utveckling. Heja Huddinge F07!

Norrtäljepokalen - GULD!!

3 aug, 2020
När även Flygfyren Sommarcup ställdes in hade vi ingen övernattningscup inplanerad denna Covid-sommar. Då kom en inbjudan från Viggbyholms IK som tänkte anordna en F07-cup samma tid & plats som den inställda Flygfyrencupen. Som vanligt bjöds det på soligt väder och förstklassig fotboll. Totalt var 8 lag anmälda i två grupper. På fredagen och lördagen spelade vi tre gruppspelsmatcher och på söndagen var det två slutspelsmatcher. Bodde gjorde vi på ett fint STF-vandrarhem ute i Kapellskär, nära havet. Det blev en väldigt trevlig helg tillsammans med lagkamrater och mycket skratt, kubbspel, kurragömma, havsbad, "dunken", glass och förstås en hel del fotboll! Extra plus denna turnering var att alla lag fick spela fem matcher, dvs det fanns även ett B-slutspel. Hur gick det då? Jo, VINST i A-finalen mot Islingby F06/07 med 2-1. Vilka grymma tjejer ni är allihop!! Bra coachat av er Fredrik och Peter! Tack till alla motståndarlag och stort tack till Viggbyholms IK för en bra anordnad cup!

Copa Carrera Cup + Sommaravslutning på Sundby

5 jul, 2020
Efter vår sista S:t Erikscupsmatch åkte hela laget till Sundby gård och åt pastasallad och badade. (Anna saknades tyvärr) Det blev en trevlig kväll och ett fint avslut på en spännande och lite annorlunda vårsäsong. Vi har också spelat en Föräldrar mot Barn-match på Källbrink. Denna sommar har samtliga cuper ställts in, förutom Copa Carrera cup som vi spelade i Västerort i mitten av juni. Bra spel i tryckande hetta!! På bilden syns Hasti göra en av sina fina räddningar då Tullinge hade en hörna.

Huddinge IF söker Huvudtränare till vårt P16 Akademilag

11 jan, 2021
Huddinge IF söker nu en Huvudtränare till vårt P16 Akademilag. Ditt uppdrag är att se till att våra spelare får en fortsatt stimulerande och högkvalitativ utbildning i klubben och du kommer att arbeta nära Sportchef ungdom. Läs mer

NY HEMSIDA

11 jan, 2021
Från och med 1/1-21 så har vi börjat använda oss av www.laget.se/huddingeif. Vi håller just nu på med överflyttningen. Läs mer

ALLA IDROTTSHALLAR & FOTBOLLSPLANER STÄNGER!

21 dec, 2020
Från och med idag, måndag 21 december fram till och med 24 januari så stänger alla inomhushallar & fotbollsplaner av Huddinge kommun. Läs mer

Träningstider för Jan-Mars 2021

18 dec, 2020
Tiderna finns som PDF-fil under spelar & ledarinformation. Läs mer

Knattefotbollsskola (födda -15 & -16) och camper/sommarfotbollsskola 2021

16 dec, 2020
Gå in på länken för att bli guidad till anmälan. Läs mer
F07 1

LAGKASSAN

Det här är Huddinge IF F-07:s nya kontonummers som handhas av Daniel N. Märk alla inbetalningar med spelarens namn och vad betalningen avser.

NORDEA 3239 00 03397

SWISH 0735190018

Kan inte visas för tillfället
Kan inte visas för tillfället
Kan inte visas för tillfället
Kan inte visas för tillfället
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub