F07

Välkommen till Huddinge IF:s nya (jan -19) hemsida för F-07. Vi är ett gäng härliga tjejer som tränar fotboll 2-3 pass per vecka, även på vintern. Vi deltar även i en mängd cuper och turneringar under hela året och spelar gärna träningsmatcher.


Under denna vintersäsong har vi samtränat med F-06. I mars åkte laget på träningsläger till Lindesberg och tränade i en inomhus-konstgräshall tillsammans med F-06. I sommar är vi anmälda till flera övernattningscuper. Vi kommer förhoppningsvis spela Flygfyren Cup i Norrtälje för tredje året i rad. Vi är även anmälda till Transtenscupen i Hallsberg. I september kommer vi spela GIFF cupen i Tidaholm.

Den här säsongen (2020) kommer vi ha ett lag i division 2 och ett lag i division 3 i S:t Erikscupen.

Vi har ett samarbete med de andra flicklagen inom Huddinge IF (F08, F06 och F05) så att alla tjejer kan utvecklas på bästa möjliga sätt utifrån sin nivå. I höstas blev vi inbjudna av Tullinge för att delta i deras utvecklingsträning på högre nivå på Brantbrink.


Har du några frågor kring laget får du gärna kontakta vår huvudtränare Peter Leonardsson. Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

Huddinge vs Stockholm 2-0 samt en silvermedalj i HSK-cupen

16 feb, 2020
Denna långhelg gav ytterligare formbesked från laget då tre dagars matchande gav full pott! Läs mer

Ny fullträff i NFF-cupen för F07

2 feb, 2020
Söndagen spenderades i Botkyrkahallen för den femte cupen denna säsong. Tre gruppspelsmatcher spelades med ett ganska bra spel och vi slutade etta i gruppen. Ett svårare motstånd väntade i kvartsfinalen i form av Bollstanäs. Resultatet blev vinst 4-0! Semifinal väntade mot ett av Lidingölagen. Vi förväntade oss ett tufft motstånd, men våra tjejer klev ut och gjorde dagens match!! Ännu ett 4-0 resultat och final hägrade! Även där blev duktiga Lidingö motståndet. Vi kampar väl även i denna match men hade lite svårare att hålla det egna spelet. I full tid står det 1-1 och det blir förlängning och Golden Goal. Efter ca. 2 min får vi en frispark och får in en stenhård boll i nättaket! Fantastiskt spelat gänget och stort grattis!!

Andra plats i HD-Cupen

12 jan, 2020
Den här helgen spelade tjejerna en inomhuscup på konstgräs, HD-cupen i Bro fotbollshall i Upplands Bro. Det var en väldigt bra upplägg med tre planer, tre synkroniserade matcher samtidigt och ett spelschema utan alltför mycket mycket väntan. Alla lag fick spela ett nivåanpassat slutspel med tre matcher/lag. Att hallen var uppvärmd uppskattades extra mycket av alla föräldrar ;-) Resultatet blev fem vunna matcher och en oavgjord. Huddinge hamnade på samma poäng som ett annat lag, men det andra laget hade fler gjorda mål i slutspelet och därmed fick Huddinge silverplatsen i cupen för F-07. HEJA HUDDINGE och tack Kungsängens IF för ett bra arrangemang!

Vinnare i Stuvsta Indoor Cup 2020

5 jan, 2020
I fredags spelade vi gruppspelet i Stuvsta indoor Cup. Där vi mötte Reymersholms IK, Hammarby IF, Stuvsta IF och Sickla IF. Tjejerna var på bästa spelhumör och lyckades vinna gruppen och var därmed direkt klara för semifinal. Efter vinst mot Hammarby i semifinalen blev det final mot Gröndals IK. Det blev en väldigt jämn och spännande avslutningsmatch som till slut fick avgöras på straffar. Slutresultat: Vinst med 2-1. Grattis tjejer och tack alla motståndare för bra spel! Vilken bra start på fotbollsåret 2020!

God jul F07

22 dec, 2019
​God jul önskar kansliet!

VI ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT FIN SOMMAR!

18 jun, 2020
Vi i Huddinge IF vill önska alla en riktigt trevlig sommar! Läs mer

INFORMATION INFÖR HEMMAPREMIÄREN FÖR HERRARNA!

16 jun, 2020
Äntligen kör fotbollen igång igen! Vi inleder seriespelet med bortamatch mot Tyresö FF den 23/6 och har sedan hemmapremiär den 27/6 mot Värmbols FC. Läs mer

SEMESTERSTÄNGT PÅ KANSLIET!

9 jun, 2020
Vecka 30 & 31 kommer kansliet vara semesterstängt. Läs mer

Rabatthäften

28 maj, 2020
Köp vårt rabatthäfte och stöd klubben, i häftet finns det många erbjudanden som gör att ni kan komma billigare undan era vardagliga köp. Vilka som finns med hittar ni ifall ni går in på nyheten: Läs mer
F07 1

LAGKASSAN

Det här är Huddinge IF F-07:s nya kontonummers som handhas av Daniel N. Märk alla inbetalningar med spelarens namn och vad betalningen avser.

NORDEA 3239 00 03397

SWISH 0735190018

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub