F07

Välkommen till Huddinge IF:s nya (jan -19) hemsida för F-07. Vi är ett gäng härliga tjejer som tränar fotboll 2-3 pass per vecka, även på vintern. Vi deltar även i en mängd cuper och turneringar under hela året och spelar gärna träningsmatcher.


Den här säsongen (2020) kommer vi ha ett lag i division 2 och ett lag i division 3 i S:t Erikscupen.


Under vintern har vi tränat tillsammans med F-06. I mars åkte laget på träningsläger till Lindesberg och tränade i en inomhus-konstgräshall tillsammans med F-06. I somras spelade vi en kul övernattningscup i Norrtälje.


Vi har ett samarbete med de andra flicklagen inom Huddinge IF (F08, F06 och F05) så att alla tjejer kan utvecklas på bästa möjliga sätt utifrån sin nivå. Hösten 2019 bjöd Tullinges F-07 in laget för att delta i deras utvecklingsträning på högre nivå på Brantbrink.


Har du några frågor kring laget får du gärna kontakta vår huvudtränare Peter Leonardsson. Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

VIKTIG NYHET!

På föräldramötet F07 kom det upp att vi behöver öka på tjejernas lagkassa.

Vi bestämde att vi kör försäljning av Newbody- något som är lättsålt med bra kvalité.

Jag, Annelie (Theas mamma) har redan skapat ett konto hos Newbody och nu behöver du gå in och registrera dig som säljare.

Länk: https://www.newbody.se/reg/TCRJCXP

När du har registrerat dig kan du själv gå in och kopiera länkar som du kan skicka ut till vänner och bekanta. Samt lägga ut på Facebook och messanger.

Kataloger är på väg och till dessa kan vi använda en QR kod som kunden scannar och lägger sin order själv. Mindre jobb för oss.

Upp till 5 paket kostar 69 kr i porto om kunden vill få hem varorna direkt. Över 5 paket portofritt.

Annars kommer varorna till Annelie och ni får hämta dem där och dela ut dem.

Vårt mål är 9 paket per spelare. Då får laget ihop 5000 kr. Dessa pengar kommer gå till lokalavgift för inomhusträning i vinter.

All försäljning därutöver går till den enskilda spelarens spelkonto. Perfekt nu när det är cuper och träningsläger inbokade.

Så kör hårt! Vi kan även vara med i en tävling där första pris är presentkort hos Sports International 20 000 kr.

Se bifogade tips.

Hälsningar

Annelie

Norrtäljepokalen - GULD!!

3 aug, 2020
När även Flygfyren Sommarcup ställdes in hade vi ingen övernattningscup inplanerad denna Covid-sommar. Då kom en inbjudan från Viggbyholms IK som tänkte anordna en F07-cup samma tid & plats som den inställda Flygfyrencupen. Som vanligt bjöds det på soligt väder och förstklassig fotboll. Totalt var 8 lag anmälda i två grupper. På fredagen och lördagen spelade vi tre gruppspelsmatcher och på söndagen var det två slutspelsmatcher. Bodde gjorde vi på ett fint STF-vandrarhem ute i Kapellskär, nära havet. Det blev en väldigt trevlig helg tillsammans med lagkamrater och mycket skratt, kubbspel, kurragömma, havsbad, "dunken", glass och förstås en hel del fotboll! Extra plus denna turnering var att alla lag fick spela fem matcher, dvs det fanns även ett B-slutspel. Hur gick det då? Jo, VINST i A-finalen mot Islingby F06/07 med 2-1. Vilka grymma tjejer ni är allihop!! Bra coachat av er Fredrik och Peter! Tack till alla motståndarlag och stort tack till Viggbyholms IK för en bra anordnad cup!

Copa Carrera Cup + Sommaravslutning på Sundby

5 jul, 2020
Efter vår sista S:t Erikscupsmatch åkte hela laget till Sundby gård och åt pastasallad och badade. (Anna saknades tyvärr) Det blev en trevlig kväll och ett fint avslut på en spännande och lite annorlunda vårsäsong. Vi har också spelat en Föräldrar mot Barn-match på Källbrink. Denna sommar har samtliga cuper ställts in, förutom Copa Carrera cup som vi spelade i Västerort i mitten av juni. Bra spel i tryckande hetta!! På bilden syns Hasti göra en av sina fina räddningar då Tullinge hade en hörna.

Huddinge vs Stockholm 2-0 samt en silvermedalj i HSK-cupen

16 feb, 2020
Denna långhelg gav ytterligare formbesked från laget då tre dagars matchande gav full pott! Läs mer

Ny fullträff i NFF-cupen för F07

2 feb, 2020
Söndagen spenderades i Botkyrkahallen för den femte cupen denna säsong. Tre gruppspelsmatcher spelades med ett ganska bra spel och vi slutade etta i gruppen. Ett svårare motstånd väntade i kvartsfinalen i form av Bollstanäs. Resultatet blev vinst 4-0! Semifinal väntade mot ett av Lidingölagen. Vi förväntade oss ett tufft motstånd, men våra tjejer klev ut och gjorde dagens match!! Ännu ett 4-0 resultat och final hägrade! Även där blev duktiga Lidingö motståndet. Vi kampar väl även i denna match men hade lite svårare att hålla det egna spelet. I full tid står det 1-1 och det blir förlängning och Golden Goal. Efter ca. 2 min får vi en frispark och får in en stenhård boll i nättaket! Fantastiskt spelat gänget och stort grattis!!

Andra plats i HD-Cupen

12 jan, 2020
Den här helgen spelade tjejerna en inomhuscup på konstgräs, HD-cupen i Bro fotbollshall i Upplands Bro. Det var en väldigt bra upplägg med tre planer, tre synkroniserade matcher samtidigt och ett spelschema utan alltför mycket mycket väntan. Alla lag fick spela ett nivåanpassat slutspel med tre matcher/lag. Att hallen var uppvärmd uppskattades extra mycket av alla föräldrar ;-) Resultatet blev fem vunna matcher och en oavgjord. Huddinge hamnade på samma poäng som ett annat lag, men det andra laget hade fler gjorda mål i slutspelet och därmed fick Huddinge silverplatsen i cupen för F-07. HEJA HUDDINGE och tack Kungsängens IF för ett bra arrangemang!

Ledaruppdrag 2021

1 sep, 2020
Är du intresserad av att bli ledare i Huddinge IF 2021, ansök här! Läs mer

Huddinge IF bygger för nuet och framtiden!

21 aug, 2020
Herman Johansson har i dagarna skrivit ett avtal som sträcker sig fram till 2022-12-31. Läs mer

Fortsatt stängt på Källbrink för publik

20 aug, 2020
Efter de nya restriktioner som kommit så har vår styrelse nu beslutat att vi fortsatt kommer hålla arenan stängd trots de nya restriktionerna. Läs mer

NY P-APP PÅ KÄLLBRINK

10 aug, 2020
Under sommaren har nytt bolag tagit över hanteringen utav parkeringsplatserna vid Källbrinks IP! Kom ihåg att dubbelkolla när ni parkerar så att det blir rätt.
F07 1

LAGKASSAN

Det här är Huddinge IF F-07:s nya kontonummers som handhas av Daniel N. Märk alla inbetalningar med spelarens namn och vad betalningen avser.

NORDEA 3239 00 03397

SWISH 0735190018

F2007- 3E
Lag S D P
Gå till detaljerad tabell på stff.se
Stureby SK Vit 15 54 40
Stuvsta IF 2 15 32 31
Skogås-Trångsunds FF Röd 14 29 28
Örby IS Blå 15 30 26
Huddinge IF 1 13 10 22
Segeltorps IF 14 5 22
Älvsjö AIK FF Vit 15 -13 17
Enskede IK X 14 -38 10
Boo FF 6 13 -44 8
Rågsveds IF 14 -65 3
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub