F11

Finbesök av damlaget på träningen

3 sep, 2020
Under tisdagens träning fick vi i F11 finbesök av två spelare från Huddinge IF's damlag. De hjälpte till under träningen och kunde även klara utmaningen att direktpassa tillvaranda >50 ggr, något våra tjejer blev mycket imponerade av.

Föräldramöte den 10 februari

3 feb, 2020
Glöm inte föräldramötet! Läs mer

Mkt bra spel i mötet med Högdalen F11

3 feb, 2020
​I lördags mötte våra F11-tjejer Högdalens F11 i en serie av kortare 10-minuters-matcher i Balingsnäs-hallen. Läs mer

God jul F11

22 dec, 2019
​God jul önskar kansliet!

LÄNGRE SVARSTID FRÅN KANSLIET!

25 nov, 2020
Klicka in på länken för att läsa mer. Läs mer

Provspel 2021

4 nov, 2020
Vill du börja spela fotboll i Huddinge IF så behöver du anmäla dig för provspel och det gör du genom att klicka på länken provspel 2021 i menyn

Ledarutbildning - Träna barn, ungdomar och vuxna med ADHD, autism/Asperger och andra diagnoser

3 nov, 2020
Det som är bra för personer med NPF (NeuroPsykiatriskFunktionsnedsättning) är bra för alla i er förening. Läs mer

Uppdatering Covid-19: 2020-10-30

30 okt, 2020
Viktig information med anledning av Region Stockholms nya riktlinjer och StFF:s starka rekommendationer, detta gäller från och med idag och tills vidare. Uppdatering kan komma att ske löpande vid nya direktiv. Läs mer

Välkommen till Huddinge IF:s hemsida för F-11.

Vi är ett gäng tjejer som tycker det är jättekul att spela fotboll, gärna så ofta som möjligt. Vi tränar 1 ggn i veckan på vintern och 2 ggr/vecka på vår/sommar/höst. Vi försöker delta i olika cuper och turneringar och spelar gärna träningsmatcher mot andra F11-lag. Vi har flera lag i S:t Erikscupen vilket innebär spel varje helg när den drar igång i vår.

Vi har alla olika bakgrund och fotbollsvana och arbetar därför med att träna på en nivå som passar varje individ. Det innebär att även nybörjare är välkomna i vårt lag då vi ser till att de utvecklas.

Har du några frågor kring laget eller är intresserad att komma och provträna med oss får du gärna kontakta någon av våra huvudtränare, Björn Endre eller Johan Kingstedt . Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub