F11

Föräldramöte den 10 februari

3 feb, 2020
Glöm inte föräldramötet! Läs mer

Mkt bra spel i mötet med Högdalen F11

3 feb, 2020
​I lördags mötte våra F11-tjejer Högdalens F11 i en serie av kortare 10-minuters-matcher i Balingsnäs-hallen. Läs mer

God jul F11

22 dec, 2019
​God jul önskar kansliet!

VI ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT FIN SOMMAR!

18 jun, 2020
Vi i Huddinge IF vill önska alla en riktigt trevlig sommar! Läs mer

INFORMATION INFÖR HEMMAPREMIÄREN FÖR HERRARNA!

16 jun, 2020
Äntligen kör fotbollen igång igen! Vi inleder seriespelet med bortamatch mot Tyresö FF den 23/6 och har sedan hemmapremiär den 27/6 mot Värmbols FC. Läs mer

SEMESTERSTÄNGT PÅ KANSLIET!

9 jun, 2020
Vecka 30 & 31 kommer kansliet vara semesterstängt. Läs mer

Rabatthäften

28 maj, 2020
Köp vårt rabatthäfte och stöd klubben, i häftet finns det många erbjudanden som gör att ni kan komma billigare undan era vardagliga köp. Vilka som finns med hittar ni ifall ni går in på nyheten: Läs mer

Välkommen till Huddinge IF:s hemsida för F-11.

Vi är ett gäng tjejer som tycker det är jättekul att spela fotboll, gärna så ofta som möjligt. Vi tränar 1 ggn i veckan på vintern och 2 ggr/vecka på vår/sommar/höst. Vi försöker delta i olika cuper och turneringar och spelar gärna träningsmatcher mot andra F11-lag. Vi har flera lag i S:t Erikscupen vilket innebär spel varje helg när den drar igång i vår.

Vi har alla olika bakgrund och fotbollsvana och arbetar därför med att träna på en nivå som passar varje individ. Det innebär att även nybörjare är välkomna i vårt lag då vi ser till att de utvecklas.

Har du några frågor kring laget eller är intresserad att komma och provträna med oss får du gärna kontakta någon av våra huvudtränare, Björn Endre eller Johan Kingstedt . Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub