F11

Finbesök av damlaget på träningen

3 sep, 2020
Under tisdagens träning fick vi i F11 finbesök av två spelare från Huddinge IF's damlag. De hjälpte till under träningen och kunde även klara utmaningen att direktpassa tillvaranda >50 ggr, något våra tjejer blev mycket imponerade av.

Föräldramöte den 10 februari

3 feb, 2020
Glöm inte föräldramötet! Läs mer

Mkt bra spel i mötet med Högdalen F11

3 feb, 2020
​I lördags mötte våra F11-tjejer Högdalens F11 i en serie av kortare 10-minuters-matcher i Balingsnäs-hallen. Läs mer

God jul F11

22 dec, 2019
​God jul önskar kansliet!

Ledaruppdrag 2021

1 sep, 2020
Är du intresserad av att bli ledare i Huddinge IF 2021, ansök här! Läs mer

Huddinge IF bygger för nuet och framtiden!

21 aug, 2020
Herman Johansson har i dagarna skrivit ett avtal som sträcker sig fram till 2022-12-31. Läs mer

Fortsatt stängt på Källbrink för publik

20 aug, 2020
Efter de nya restriktioner som kommit så har vår styrelse nu beslutat att vi fortsatt kommer hålla arenan stängd trots de nya restriktionerna. Läs mer

NY P-APP PÅ KÄLLBRINK

10 aug, 2020
Under sommaren har nytt bolag tagit över hanteringen utav parkeringsplatserna vid Källbrinks IP! Kom ihåg att dubbelkolla när ni parkerar så att det blir rätt.

Välkommen till Huddinge IF:s hemsida för F-11.

Vi är ett gäng tjejer som tycker det är jättekul att spela fotboll, gärna så ofta som möjligt. Vi tränar 1 ggn i veckan på vintern och 2 ggr/vecka på vår/sommar/höst. Vi försöker delta i olika cuper och turneringar och spelar gärna träningsmatcher mot andra F11-lag. Vi har flera lag i S:t Erikscupen vilket innebär spel varje helg när den drar igång i vår.

Vi har alla olika bakgrund och fotbollsvana och arbetar därför med att träna på en nivå som passar varje individ. Det innebär att även nybörjare är välkomna i vårt lag då vi ser till att de utvecklas.

Har du några frågor kring laget eller är intresserad att komma och provträna med oss får du gärna kontakta någon av våra huvudtränare, Björn Endre eller Johan Kingstedt . Kontaktuppgifter till laget finns under "Gruppen" i menyraden ovan.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub