P06:1

Kallelser

Rutiner 2019

Kallelser till träningar

Vi skickar ut kallelser till samtliga träningar med sista svarsdatum dagen före (nytt!) träning. Att vi skickar kallelser till träning är för att truppen är stor, närvaron skiftande och spelytorna begränsade vilket kräver förberedelser inför varje träning för att utnyttja träningstiden och anpassa upplägget efter aktuella spelare på bästa sätt. Att veta vilka som verkligen kommer eller inte är för att slippa göra om träningsplaneringen på plats vilket tar tid, skapar stress samt förstör planeringen på både kort och lång sikt. Att ett par spelare plötsligt saknas på träning eller kommer utan att ha meddelat medför ofta stora förändringar av helhetsupplägget så meddela alltid genom att svara på kallelserna och gärna i god tid före. Vid återbud finns det mängder av digitala möjligheter att använda sig av för att säkerhetsställa att meddelandet nått fram.

Man kan dessutom tacka JA/NEJ långt i förväg till alla aktiviteter i kalendern genom att logga in på "Mina sidor".

Till träning ska varje spelare ha med sig sin tilldelade boll samt ha rätt fotbollsutrustning ( = fotbollsskor, benskydd, vattenflaska, Huddinge IF-klädsel/färger) samt eventuell övrig utrustning som är angiven i kallelsen. Dessutom ska man komma i tid till träning vilket innebär att man är ombytt och klar till aktuell samlingstid som i regel är 15 minuter före träningstid.


Kallelser till matcher

Till 9-manna-matcher kommer vi att kalla 11-13st spelare. Vi är tacksamma för snabba svar vid utskick (vänta inte till sista svarsdatum) då ersättare vid eventuella återbud också behöver få chansen att hinna svara inom rimlig tid före match. Om man är osäker på om man fått en kallelse eller inte så går det självklart bra att kontakta någon i ledarteamet för att få reda på det ELLER så kan man (rekommenderat) logga in på "Mina sidor" och kontrollera själv. Länk till instruktion för detta finns under menyn "Föräldrar".

Till match ska varje spelare ha med sig sin matchtröja samt övrig fotbollsutrustning (fotbollsskor, benskydd, Huddinge IF-klädsel, vattenflaska). Till match kommer vi oftast att ha samling på plats 45 minuter före matchstart (ffa på bortaplan).

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub