Tematräning 2018

Tematräning

Under 2018 erbjuder vi tematräningar till våra spelare. Anmäl ditt intresse att delta på dessa pass i formuläret nedan.


Syftet med tematräning

Syftet med tematräningarna är att nå de spelarna som brinner för sin fotboll och vill utvecklas mer. Grundtanken är att vi i våra lag ska kunna ha spelare med olika intresse och ambitionsnivå utan att tränarna i dessa lag ska känna sig tvungna att höja ribban för att anpassa verksamheten till de som vill mest. Tematräningarna är också en mötesplats där man lär känna spelare utanför det egna laget.

Innehåll
Innehållet är alltid åldersanpassat och utgår från Huddinge IF´s spelarutbildningsplaner.
Alla tematräningar har ett bestämt tema som presenteras utförligt i kallelsen.

Våra tränare
Huddinge IF´s akademi ansvarar för dessa tematräningar och våra akademitränare är huvudsakligen de som bedriver dessa tematräningar. Andra tränare med rätt kompetens i och utanför Huddinge IF kan bjudas in som gästtränare.

Vilka kan delta?
Tematräningarna är för alla flickor och pojkar 9-14 år. Du behöver inte vara spelare i Huddinge IF för att få delta vi verkar aktivt för att samarbeta med föreningar i vårt närområde.

Kraven som ställs på dig som deltagare är:
- att du brinner för fotboll
- att du är där för att utvecklas som fotbollspelare
- att du kan fokusera under hela passet
- att du är en bra kompis

Hur gör jag för att delta?
Du anmäler intresse för att delta på tematräningar i formuläret. Vi planerar sedan tillfällen utifrån antalet anmälda i olika åldrar och utvecklingsnivå och kallar därefter till tematräning via e-post. För att delta måste du svara ja på denna kallelse (svarar du ja på kallelsen så har du en plats på tematräningen vilket betyder att du förbinder dig att betala avgiften).

Utrustning: Fotbollskor, benskydd, vattenflaska och målvaktshandskar för målvakter.

När är tematräningen?
Tematräningen kan ske året runt och planeras utifrån tillgång till tränare och anläggningar. Vi erbjuder inte ett bestämt antal pass utan vi verkar för att hålla så många pass som möjligt.
Vid sent uppkomna möjligheter kan kallelse komma med kort varsel.

Vad kostar det?
Det kostar inget att anmäla intresse till att delta på dessa tematräningar. Avgiften är 100 kr per pass som du efter kallelse faktiskt tackat ja till att delta på. Denna avgift faktureras efter genomförd tematräning.

Målvaktsträningen kommer också att bedrivas som tematräning. Använd formuläret för målvakter vid anmälan.

Tematräning som tränarutbildning
Om du som tränare/ledare vill delta på dessa tematräningar i utbildningssyfte så är du självklart välkommen. Du anmäler ditt intresse via samma formulär och kommer att kallas till samtliga tematräningar så du själv kan välja de som du vill närvara på. Det är ingen avgift för tränare men vi vill att du svarar på kallelser.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub