Dam

HIF - Rönninge Salem 3-1 Träningsmatch

Huddinge IF - Rönninge Salem 3-1


Uppställning

Jessika
Empa, Lunkan, Ebba
Åström, Sarah
Sanna, Ella, Paulina
Lyxell, Malin H
Avb: Emelie, Tessi, Alva, Maja, Elsa

1-0 Lyxell (Ella)
2-0 Lyxell (Paulina)
3-0 Malin H (Lyxell)

Avslut 14 - 14 (6 - 4)
På mål 9 - 7 (5 - 3)
Hörnor 6 - 2 (2 - 1)
Straffar 0 - 1 (0 - 0)

Matchrapport

4' Sanna vänder upp vid mittplan och hittar en fin djupledsboll till Malin H, målvakten kommer ut och gör en fin räddning
5' Lyxell hittar Sanna i djupled som spelar snett inåt och Malin H är centimetrar från att nå bollen helt ren framför mål.
6' Åström vinner en andraboll utanför straffområdet och drar iväg ett skott mot krysset som målvakten lyckas tippa till hörna
14' Ella får till ett bra avslut strax utanför straffområdet som stryker stolpen men tyvärr på fel sida.
18' 1-0 Vi får en hörna som Ella slår in mot bakre ytan och där dyker comebackande Lyxell upp och nickar in 1-0
27' RSF får ett fint läge inne i straffområdet men Jessika gör en kanonräddning och klistrar dessutom bollen.
29' En grötig situation i straffområdet leder till att Paulina vinner boll en bit till vänster utanför straffområdet och hon drar till med ett skott som tar i nederdelen av ribban och oturligt nog studsar bollen ut.
34' 2-0 Paulina får återigen bollen utanför straffområdet och skjuter mot bortre stolpen, Lyxell stormar fram och nickar in bollen vid första stolpen. Vilken comeback!

45' Byte Emelie in, Ebba ut
45' Byte Tessi in, Paulina ut
50' RSF får ett läge och skjuter stolpe ut
58' 3-0 Lyxell tar emot bollen vid mittplan och hittar Malin H med en djupledsboll, Malin kommer ganska långt ut till höger men dunkar in den vid första stolpen.
63' Nära 4-0 när Malin får bollen vid mittplan, springer rak igenom deras backlinje och kommer till ett friläge där målvakten återigen kommer ut fint och räddar.
69' Coacherna applåderar, oklart åt vad
71' Byte Alva in, Sanna ut
71' Bra läge för RSF igen men återigen gör Jessika en fin räddning
73' Väggspelssamba mellan Malin H och Lyxell leder till ett bra läge för Lyxell som dock placerar bollen tätt utanför stolpen
74' Byte Maja in, Sarah ut
78' Byte Elsa in, Empa ut
78' 3-1 Obegriplig straff till RSF som de förvaltar på ett bra sätt
82' Byte Sanna in, Malin H ut

Alva och Elsa från Dam J gör premiär i Damlaget.


Summering:

Offensivt: Vi kontrollerar första halvlek på ett bra sätt och skapar många målchanser. Vi använder oss av många spelare i anfallsspelet och flyttar fram bra. Vi gör dock en hel del tekniska misstag och oftast när vi vill kontra istället för att spela loss och jobba med speluppbyggnaden. Andra halvlek sker många byten vilket gör matchen ganska ryckig.

Defensivt: Presspelet är lite osynkat och vi måste styra varandra bättre i när och hur vi kliver i press alternativt faller av, styrningen måste ske i alla led från målvakt till back till mitt till anfall. Extra viktigt vid direkt eller indirekt återerövring att vi är tydliga med vilket alternativ vi väljer för att skydda oss mot omställningar.

//Matchreferatexperten

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub