Stöd Huddinge IF

3 sätt att stödja Huddinge IF

Covid-19 påverkar oss alla på ett eller annat sätt, även Huddinge IF har och kommer att drabbas i form av inställda cuper, camper och minskade försäljningsintäkter i cafeterian.

Föreningen har en ekonomi i balans och vi kommer att göra allt som krävs för att säkerställa den fortsatta verksamheten med våra barn och ungdomar främst. Dem här sätten att stödja föreningen är en del av detta arbete och vi hoppas att många vill sluta upp och hjälpa föreningen i en svår tid.

STORT tack för ditt stöd!


Bli stödmedlem: https://member.myclub.se/pub/forms/7094/zplnzCwOnA/

Huddinge IF är en av Huddinge kommuns största föreningar med ca 1400 medlemmar, medlemmarna är dem som bestämmer i föreningen genom beslut som tas på årsmötet. Som medlem har du rösträtt och kan därmed påverka föreningens inriktning och väg framåt.
Medlemsavgiften 2020 är 100 kr och du blir medlem genom att fylla i formuläret på länken och betalar sedan fakturan som skickas till din epostadress.


Delta i swishkampanjen: https://insamling.laget.se/huddingeif/135

Gå in på länken och swisha valfritt bidrag, du kommer att swisha till ett företag som heter boka.se/Youcal vilket är helt i sin ordning.


Köp rabatthäften: https://member.myclub.se/pub/forms/7093/eidMvB5hxS/

Rabatthäftet innehåller massor av erbjudanden från företag runt om i kommunen, ett häfte kostar 300 kr och du köper häften genom att beställa via länken och sedan betala fakturan som kommer till din epostadress. Därefter kan du hämta ut häftena på kansliet eller komma överens om annat leveranssätt.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub