Dam

HIF - Stenkyrka 3-0 div 3 omg 2

HIF - Stenkyrka 3-0

35' 1-0 Tessi (Ella)
38' 2-0 Lunkan (Åström)
61' 3-0 Tessi (Åström)

Jessica
Amanda, Lunkan, Linnea
Åström
Sanna, Josse, Sarah, Empa
Malin H, Ella
Avb: Tessi, Ebba (Dam J), Paulina, Mallan

Avslut totalt: 28 - 8 (12-3)
På mål: 13 - 5 (5-3)
Hörnor: 8 - 4 (4-4)

Referat:

Vi inleder matchen bra med ett kontrollerat spel där vi hittar uppspel in på spelyta 2 från backlinjen, vi kommer upp runt straffområdet men chanserna rinner iväg då vi inte är riktigt bestämda med vad vi vill.

9' Sarah får ett uppspel felvänd runt mittplanen och sätter bollen på en touch i djupled mot Sanna som hittar en pass snett in mot Ella, tyvärr kommer en back och blockerar avslutet men mycket vackert anfall.

Vi fortsätter som tidigare matcher med att vara väldigt kompakta i defensiven och vi vinner mycket boll runt mittplanen och utanför eget straffområde genom vår aggressivitet. I 35e minuten vinner vi boll strax utanför straffområdet och Amanda hittar upp till Ella som starkt vinner sin duell och hittar in till Tessi som säkert lägger in bollen i bortre burgaveln.

Strax därefter i minut 38 skapar vi en hörna som Åström drar in till Lunkan som placerar in den i mål.

Ju längre halvleken går ju farligare blir vi framåt och vi borde kanske gjort något mål till.

Första 30 minuterna av andra halvlek fortsätter som första där vi inte släpper till något bakåt och skapar en hel del framåt, vi gör 3-0 i 61a minuten, återigen på hörna och den här gången är det Tessi som nickar in Åströms fina hörna.

Stenkyrka ger dock inte upp för det utan skapar en kanonchans i 63e där de får ett friläge som Jessica gör en kanonräddning på men i övrigt så kontrollerar vi matchen och vinner välförtjänt.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub