Dam

Nacka Allstars - HIF 1-2 div 3 omg 3

Nacka Allstars - HIF 1-2

10' 1-0 Empa (Sarah)
59' 2-0 Sarah (Tessi)
88' 2-1 straff

Jessica
Erika, Lunkan, Linnea
Åström
Sanna, Josse, Tessi, Empa
Sarah, Ella
Avb: Paulina, Ebba (Dam J), Evelina, Mallan


Avslut totalt: 9 - 15 (4-6)
På mål: 7 - 8 (3-3)
Hörnor: 2 - 2 (1-0)


På pappret en väldigt svår bortamatch som även på planen visade sig bli det, Nacka visar upp ett fint spel och borde kunna klättra rejält i tabellen om de fortsätter som i den här matchen.
Första minuterna går lite fram och tillbaka och bägge lagen är aggressiva i försvarsspelet och det mesta av spelet blir därför förlagt runt mittplanen, vi lyckas skapa ett par chanser varav en väldigt bra när Sarah tar sig igenom och skjuter ett skott som målvakten gör en fin räddning på men Empa är först på returen och trycker in 1-0.

Bägge lagen skapar några lägen under resterande del av första men inget av dem blir riktigt heta.

I andra halvlek börjar vi bättre och har en bra period mellan minut 50 - 75 där vi lyckas vinna boll högre upp i banan och då skapar ett par vassa lägen, vi passar på att göra 2-0 på en hörna där Tessi dunkar bollen i ribban och returen når Sarah som trycker in den.

I 75e minuten får Nacka en farlig frispark där vår mur står med stora hål mellan sig och Nacka skjuter rakt igenom muren men Jessica är med och räddar, såna misstag har vi inte råd med framöver.

I 88e får Nacka en helt rättdömd straff som deras spelare helt iskallt drar upp i krysset och sista minuterna blir väldigt nervösa när dem gör en stark forcering men vi håller undan och tar hem tredje raka segern.Nyheter via RSS
Levererat av MyClub