Dam

HIF - Ösmo 6-1 Div 3 omg 4

HIF - Ösmo 6-1

15' 1-0 Tessi (Josse)
17' 2-0 Ella (Empa)
30' 2-1
56' 3-1 Josse
60' 4-1 Tessi (Josse)
63' 5-1 Ella (Sarah)
69' 6-1 Josse (Ella)

Avslut totalt: 31 - 10 (19 - 3)
På mål: 21 - 7 (12 - 3)
Hörnor: 7 - 2 (5 - 2)

Uppställning:
Jessica
Amanda, Lunkan, Linnea
Åström
Empa, Josse, Tessi, Sanna
Sarah, Ella
Avb: Saga (Dam J), Paulina, Ida, Mallan

Referat:
Starten på matchen blir lite okontrollerad med många bollar i luften fram och tillbaka, vi skapar ändå ett par riktigt heta chanser, Sarah löper sig fri i 4e minuten men skjuter rakt på målvakten, Ella löper sig fri minuten efter men där gör målvakten en bra räddning. I 14e minuten överbelastar vi högersidan och hittar in till Josse centralt som drar till från 20 meter där målvakten styr den via ribban till hörna.
På efterföljande hörna gör vi 1-0 där Tessi återigen knoppar in en fint slagen hörna. Bara två minuter senare löper sig Ella igenom och placerar in 2-0. Allteftersom halvleken går spelar vi bättre och börjar lugna ner oss och tar kontroll på matchen, Lunkan har en farlig nick, Tessi skjuter ett skott tätt utanför, Ella prickar ribban, Josse skjuter över, ja vi skapar målchans på målchans men sätter inte dit chanserna. Däremellan skapar Ösmo en farlig chans som Jessica gör en bra räddning på innan en av deras spelare klipper till från typ 30 meter rakt upp i krysset.

I paus verkar det ha pratats om tålamodet för andra halvlek blir bättre spelmässigt, vi kontrollerar matchen på ett bättre sätt och stressar oss inte fram lika mycket, vi spelar oss till både 3 mot 1 och 2 mot målvakt utan att få in trean, i 56'e trycker vi sen äntligen in bollen och det är Josse som gör målet efter ett par returer inne i straffområdet.Vi fortsätter spela med fart och fantasi och släpper bollen snabbt, 4-1, 5-1 och 6-1 är resutlatet av ett snabbt spel med flertalet spelare inblandade. Sista 10 faller vi tillbaka lite och låter Ösmo få mer boll och de har ett par chanser att göra något mål till men segern var helt rättvis efter stundtals riktigt fin fotboll.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub