Träningstider


Inomhus (uppdaterat 20/11)

Inomhustider HT2018-VT2019 (se nedan).

Fördelningen av inomhustider har gjorts genom att de största trupperna har fått störst hall (oavsett geografiskt läge) och varje grupp har blivit tilldelad en timme (i vissa fall 1,5 timme). Passar inte tiden finns möjlighet att byta till någon av de "gulmarkerade tiderna" i dokumentet och då får man kontakta kansliet@huddingeif.se. Vill man byta tid med något lag får man kontakta det lag man vill byta med själv.

Skolornas gymnastiksalar kommer att vara stängda under jullovet 21/12-7/1. Sporthallarna kommer att vara öppna, men ordinarie fördelning gäller inte, så vill man ha tid under lovet måste den bokas extra..

Eventuella merkostnader (larmavgifter, borttappade nycklar m.m) bekostas av lagen själva så läs igenom "regler för upplåtelse".

Regler för upplåtelse

Information om hur man använder "bokningsdropparna" hittar ni här.


Utomhus (uppdaterat 23/8)

Vi vill också be våra lag och ledare om att vi alla ska respektera övriga lags träningstider. Inget lag får kliva in på planen INNAN sin träningstid för att bedriva div övningar/lek/uppvärmning. Vill man bedriva div övningar innan sin egen träningstid finns det gott om ytor utanför planerna att göra detta på.

Vintertider (Uppdaterat 6/11)
Vintertider för 2018-2019 (tider för v.44-50 ) ligger nu ute. Tiderna för v.2-12 kommer senare.

Vi fick tyvärr ett sent besked från kommunen om att det var planskötsel fram till kl 11.00 på helgerna och därför har vi flyttat helgtiderna en timme.


Bokning av egna tider
För bokning av strötider utomhus och inomhus använd denna länk: http://bokning.huddinge.se/default.asp?fri=1

Se vilka tider som finns lediga och maila till kansli@huddingeif.se så skickar vi era önskemål vidare till kommunen.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub