P06:3
Md p06 3
.

Uppdatering om Huddinge IF i Afrika

20 sep, 2017
Insamlingen har gått över förväntan och vi har i dagsläget fått in över 50 par skor, 20 fotbollar och en del träningsvästar, träningsoveraller samt matchtröjor. Vi tömmer insamlingskorgarna med jämna mellanrum så ibland kan de kanske vara tomma. Men tveka inte att lämna in gammalt material för det kommer att komma till användning i Kampala.

Biljetter Hammarby-IFK Göteborg

15 sep, 2017
Den 20/9 spelas matchen Hammarby -IFK Göteborg på Tele2 Arena. Vi har ett antal biljetter till matchen som vi kan ge bort till våra medlemmar. Biljetter fås genom att maila till kansli@huddingeif.se. Max 3 biljetter per medlem. Först till kvarn gäller. När denna nyhet är borttagen så finns det inga biljetter kvar.

Gemensam tjejträning för inspiration och utveckling

13 sep, 2017
Måndagen 11 september genomförde HIF Dam en mycket uppskattad träning med flicklagen F02, F03, F04 och F05. Att träna tillsammans knyter tjejerna inom Huddinge IF närmare varandra och att få träna med damlagets spelare är inspirerande och utvecklande. Läs mer

Huddinge IF i Afrika!

30 aug, 2017
För ett antal år sedan så hjälpte Huddinge IF en lokal förening i Senegal med material, kläder och skor. Hjälpen togs tacksamt emot och ledde till att den lokala föreningen döpte om sig till Huddinge FC. Läs mer

Rabatthäftena finns nu för avhämtning på kansliet.

15 aug, 2017
Nu finns andra utgåvan av vårt egna rabatthäfte som vi är unika med inom vår kommun på kansliet för avhämtning. Läs mer

Samarbetet mellan Huddinge IF och Vardia försäkringar upphör

19 jun, 2017
För Huddinges medlemmars kännedom har samarbetet mellan Huddinge IF och Vardia Försäkring avslutats men ni som försäkrad kan givetvis behålla din befintliga försäkring. Har ni några frågor eller vill ändra något i din försäkring är du välkommen att kontakta vår kundservice på 08-50 11 21 50.

Ändring i träningstiderna

12 apr, 2017
Tiderna på Källbrinks 11-manna har ändrats på tisdagar och torsdagar från och med v.18

Påskstängt på kansliet

12 apr, 2017
Kansliet har påskstängt mellan den 13/4 och 17/4. Vi är åter på tisdagen den 18/4

Adidas Tango League – jakten på framtidens fotbollsikoner har kommit till Stockholm!

6 apr, 2017
Är du framtidens fotbollsikon? Anmäl dig till adidas Tango League och visa vad du går för! Läs mer

Inställda träningar

30 mar, 2017
I helgen 8-9/4 spelas Deli Italia Cup på Källbrinks IP. Det innebär att alla träningar på 11-manna och 9-manna är inställda lördag och söndag.

Presentation av laget

Välkommen till P06:3!

Laget består av 22 killar och tre huvudtränare Ellinor (målvaktstränare), Ahmed och Alex, en hjälptränare - Arvid, materialansvarig - Per och Marie som är lagledare. Vi tränar tisdagar och torsdagar 17.45 - 19.15. Vi anordnar träningsläger, terminsavslutningar och andra aktiviteter för att stärka gruppen. Vi tränare vill att killarna ska vara bra lagkamrater och öppna mot varandras olikheter, nya spelare brukar snabbt finna sig tillrätta hos oss av den anledningen. Vi har två lag ett som spelar i medelserien och ett i lättserien i ST Erikscupen.

Information kring våra gemensamma aktiviteter återfinns i kalendern. Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken gruppen.


Vill du börja spela med oss eller boka en träningsmatch kontaktar du Arvid Hagberg 0722257501 eller arvidhagberg@gmail.com

.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub