Huddinge IF söker Huvudtränare till vårt P16 Akademilag

Publicerad 2021-01-11 14:56
Huddinge IF söker nu en Huvudtränare till vårt P16 Akademilag. Ditt uppdrag är att se till att våra spelare får en fortsatt stimulerande och högkvalitativ utbildning i klubben och du kommer att arbeta nära Sportchef ungdom.

Uppdraget

Vi ser gärna att du arbetar brett med både laget och jaget utefter föreningens spelarutbildningsplan och träningsmetodik. Målsättningar är att ta varje spelare från ungdomsspelare till seniorspelare, för oss är det resan som är målet. Vi har inga direkta resultatkrav i våra akademilag utan arbetar främst med att utveckla laget taktiskt och särskilt individens fotbollsfärdigheter för att fostra framtida A-lagsspelare internt i föreningen. Huddinge IF vill ha en tydlig röd tråd i vår träningsmetodik och arbetssätt, varje spelare i respektive utvecklingsnivå skall hjälpas att ha kunskapsmål att sträva mot och att uppnå. Vi vill också att våra tränare har rätt utbildning för den åldersgrupp de tränar och att den byggs på vartefter laget blir äldre och spelarna utvecklas.

Vem är du?

Du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och då den främsta målsättningen är att utveckla laget och individerna ser vi att du är kommunikativ, inspirerande, prestigelös och har en mycket god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga lag runt om. Givetvis delar du föreningens värdegrund och uppfattning om ungdomsfotboll.

Du ser att utvecklingen hos individer bäst sker när en tydlig krav- målbild möter möjligheten att lyckas och att din träningsfilosofi grundar sig i det funktionella, det vill säga träna spelet fotboll och dess olika skeenden i majoriteten av träningen.

Erfarenhet/utbildning

Stor vikt läggs vid personlighet och ledarskap. Goda referenser från tidigare uppdrag kommer att krävas. Vi ser att du har formell behörighet och då som lägst utbildningsnivå UEFA B för detta P16 Akademilag.

Klubben erbjuder gärna utbildning och tillämpar individuell lönesättning. Ersättningen speglar arbetsinsats, ansvar för uppdraget samt erfarenhet hos sökande.

Välkommen med din ansökan senast den 22 januari via mejl till:

johan.wilny@huddingeif.se

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub