Ny styrelse och ordförande

Publicerad 2018-06-05 10:47
8e maj hölls det uppföljande årsmötet för Huddinge IF, läs mer om vår nya ordförande och styrelse här.

Ny styrelse och ordförande för Huddinge IF

8 maj hölls det uppföljande årsmötet för Huddinge IF. Under mötet tillsattes styrelsen och Michele Sganzerla valdes till ny ordförande för en tid om ett år. Flera nya ledamöter och suppleanter tar nu också plats i styrelsen (se närmare presentation nedan).

Redaktionen träffade vår nya ordförande för att höra lite mer om vem han är och vad han tänker kring uppdraget och Huddinge IF.

Grattis till uppdraget Michele, berätta lite om dig själv!

Jag är 46 år och bor i Huddinge. Jag har varit verksam inom föreningen som tränare i 10 år och mina barn spelar i ungdomslagen F09 och U19. Jag spelade själv fotboll upp till seniornivå i Reymersholms IK och jag känner ett stort engagemang för ungdomsfotbollen. Utanför fotbollen arbetar jag inom restaurangbranschen, just nu som VD för restaurang Di Luca Wine and Food.

Vad tycker du är bra med Huddinge IF och har du några saker du vill förbättra?

Till att börja med tycker jag att alla fantastiska tränare, lagledare och engagerade föräldrar ska uppmärksammas. Som ideell förening är vi helt beroende av det engagemang som alla visar för att skapa en bra verksamhet för våra barn och ungdomar. Jag tycker också att vi har en styrka i Källbrinks IP som är en fin anläggning med bra läge och stor potential. Sedan ett antal år tillbaka har klubben haft ett lite tufft läge ekonomiskt och även om vi inte är helt ur det ännu så är situationen betydligt bättre nu och jag och nya styrelsen kommer att fortsätta arbetet för att stabilisera och förbättra detta ytterligare.

Vad mer kommer att vara i fokus för styrelsens arbete framöver?

Vi vill ha en mer aktiv dialog med lagen inom föreningen. Jag är säker på att det finns många spännande tankar och idéer kring hur vi kan bli en ännu bättre förening och attrahera fler medlemmar. Det ska vi ta tillvara på. Vi kommer också att försöka etablera former för att involvera fler i de projekt som vi väljer att genomföra, t ex en översyn av Huddingemodellen. Självklart vill vi ha en tydlig, gemensam värdegrund som vägleder föreningens arbete. Har man förslag kring vår verksamhet är man mer än välkommen att höra av sig till mig, kansliet eller någon annan i styrelsen.

Styrelsen vill också passa på att tacka avgående styrelsemedlemmar Jonas Wikman, Peter Kelly, Catharina (Nina) Holm och Ann-Charlotte Lindblom för deras engagerade arbete i styrelsen och föreningen. Jonas Wikman fortsätter tillsvidare som sportchef i Huddinge IF.

Styrelsen

Michele Sganzerla, ordförande, tränare F09 och U19

Kristian Ellerstad, ledamot, tränare U19

Mats Klinga, ledamot, tränare P15

Benny Johansson, ledamot, tränare U16

Dan Björnsby, ledamot

Fredrik Liljeroth, ledamot, Dam- och flickansvarig, tränare F02-03

Fredrik Björnsby, suppleant, målvaktsansvarig och sponsring

Annika Cannehag, suppleant och styrelsens sekreterare, adminstöd i F09

Huddinge IF
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub