Dam

Tränare lämnar damlaget omgående för annat uppdrag inom klubben

Publicerad 2018-06-05 06:39
Damlagets huvudtränare Dusan Momirovic lämnar damlaget omgående efter överenskommelse med klubben

Damlaget har haft en, minst sagt, dålig försäsong med dålig närvaro och många inställda träningar och träningsmatcher pga detta, tillsammans med en del mindre skador. Detta har gjort att Dusan har tappat glöden som han hade när han tillträdde som huvudtränare efter Stefan Thomasson som lämnade för ett uppdrag som hjälptränare i Djurgårdens F19. Den bristfälliga närvaron har också återspeglat resultaten i de matcher som har spelats. Vi har inte kommit upp i den standard vi borde ha varit i.

Efter samtal med klubben där man var överens om det bästa var att han lämnade damlaget omgående, så har han istället fått ett uppdrag som tränare för ett pojklag i Huddinge IF. Där får han chansen att lära upp spelare från grunden, vilket vi tror kan bli riktigt bra. Vi önskar Dusan lycka till med det nya uppdraget.

Nu tar klubbens Dam- och Flickansvarige Fredrik Liljeroth över rodret tills vidare. Vi hoppas att detta kan vara den vitamininjektion som behövs för att vända den negativa närvaron med bättre spel på matcher till följd.

Roger Johansson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub