Herr

En deal med IK Frej

Publicerad 2017-09-03 09:56
Vi har slutit ett avtal med Superettan-klubben IK Frej från Täby. Vi får låna in två spelare, Alfred Sigemo och Oliver Kilic, under resten av säsongen.

Vår akilleshäl är att vi är tunna på försvarssidan. Vi har sökt en lösning under längre tid och hoppas att vi funnit den i och med att vi lånar in två spelare från IK Frej. Spelarna får licens att spela för såväl Huddinge IF som IK Frej säsongen ut. De kommer att träna dels med oss, dels med Frej under tiden.

Alfred "Affe" Sigemo är en 18-årig mittback, 189 cm lång. Har IK Frej som moderklubb. Han debuterade mot Rynninge 2/9. Med Frej har han hunnit med ett kort inhopp i Superettan, 4 minuter i 2-1-segern mot Trelleborg 17/5. Efter det har han sett tio A-lagsmatcher från avbytarbänken. Han spelade hela matchen när Frej slog ut Tullinge TP ur Svenska Cupen 23/8. Han är säkerligen glad över att få chans till regelbundet A-lagsspel hos Huddinge IF. Är det något vi saknar så är det mittbackar. Status hos Dejan Ilic är fortfarande osäker. Kanske blir det aktuellt med återkomst i A-laget innan säsongen är över.

Oliver Kilic är nyligen fyllda 19 år och spelar på mittfältet. Moderklubb Bollstanäs SK. Han har värmt Frej-bänken vid sex tillfällen under året. Han spelade också hela matchen när Tullinge besegrades med 5-2 i slutet av augusti.

Vi hälsar Affe och Oliver välkomna till Källbrink och hoppas på ett positivt utfall för samtliga.

Robert Lindberg
Md alfred sigemo 20170902
Alfred Sigemo efter debuten mot Rynninge.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub