Herr

Reserverna visar målaptit: 8-1!

Publicerad 2018-10-03 22:37
Reservlaget tar tillfället i akt mot ett svagt Älta IF på onsdagskvällen, med sex ungdomsspelare i startelvan gör vi 8-1 på bortaplan. Julius Armalis är skoningslös i lägena, sätter fyra mål, Tobias Corneliusson dominerar nästan som han vill och Fredrik Åberg styr och ställer i de bakre leden.

Vi kontrollerar matchen från start, Julle dunkar in 1-0 på ett markskott i 7e, Apollon Georgopolous kontrollerar en perfekt långpassning från Amel Karic, nätar med ett lågt skott i 22a och när Fredrik snappar upp ett dåligt uppspel i 26e leder det till 3-0, målskytt Asante Kenyatta, på passning snett inåt-bakåt. Älta försöker med snabba uppspel men saknar kvalité för att hota oss. Våra spelare ser avsevärt tryggare ut med boll. Innan pausvilan ökar Tobbe till 4-0, även det ett skott längs marken.

Efter paus kommer Kevin Strimer in som anfallare, en följd av att vi drabbas av många sena återbud. Tyvärr inget mål för målvakten. Däremot dags för Julle och Tobbe show. 5-0 Julle i 52a när det nästan bara handlar om HIF. 6-0 Julle efter Tobbes delikata förarbete. I det här läget börjar vi slarva lite, ger hemmalaget för mycket utrymme och det utnyttjar Stefan Lindqvist när han får sikta in sig och placera in ett 20-metersskott i Joar Gadd Berglunds vänstra kryss.

I 72a gör tränare Martin Augar (tillfällig?) come-back och jagar ett eget mål, men förgäves. Vi fyller ändå på med två mål till, Tobbe på pass från Julle och sedan ombytta roller när slutresultatet spikas i 82a. Sjunde segern av sju möjliga!

Robert Lindberg
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub