P06:1

Aroscupen 27-30/6 2019

Publicerad 2019-02-07 10:21
Följande 19 spelare kallas definitivt till Aroscupen. Meddela återbud till ledarna omgående om ni vet att spelaren inte kan delta.

Senast 31 mars ska deltagaravgift 1750 kr betalas in till lagkontot. Ange spelarens namn och "Aros". Vill man använda medel från spelarkontot för (del)betalning, maila Daniel.

Pengarna täcker måltider och tre övernattningar i skolsal med laget OCH kostnader för upp till 3 föräldrar som bor med laget. Föräldrar till deltagande spelare får tillsammans komma överens om antal vuxna som behövs för ett lag med 19 spelare (vi har varit 2 per lag med 10-12 spelare tidigare) och vilka vuxna som ställer upp. Behövs det 2 eller 3? Oavsett vilket så är kostnaden för dessa alltså betald i och med deltagaravgiften. Tränarnas utgångsposition är att INTE bo med laget i år, utan endast ansvara för tiden kring matcher.

Garanterat 5 matcher torsdag-lördag, dessutom ev slutspelsmatcher på söndagen. Max 16 spelare får delta per specifik match, så det lär bli ett rullande schema där spelare får stå över varsin match.

Vi återkommer med mer praktisk info (spelschema, boende, packlista) när det närmar sig, men föreslår dialog i Facebookgruppen kring vilka som kan bo med laget och vilka som kan skjutsa till och från matcher under cupen. Det är en förutsättning! Vi har hittills inte fått in några sådana besked…

För frågor om cupen kolla www.aroscupen.se alternativt kontakta Anna eller Igor.

Alexander
Alve
Arvid
Emil
Fabian
Gustav
Hannes

Hugo

Håkan

Jacob
Joel
Kian
Liam
Lucas
Samuel
Simon
Ture
Ville
Vincent

Mvh Ledarna

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub