P06:1

Ett stort tack!

Publicerad 2018-10-16 13:57

Tack Elias och Leo!

Som det ser ut efter infomötet och utskicket med fråga om spelare fortsätter 2019 så blir det så att 27 av 29 spelare fortsätter i laget vilket vi ser som mycket glädjande. Det gör att vi kan fortsätta enligt plan och hålla ihop gruppen med hjälp av den stöttning från föräldrar som nämndes på mötet.

De två spelare som aviserat att det inte blir någon fortsättning är inte vilka killar som helst, utan två ur den majoritet som varit med från knattefotbollsskolan. Två stora personligheter som varit centrala stämningsskapare och gjort mycket för sammanhållningen i gruppen, inte minst i samband med våra sommarcuper. Killar som bjuder på sig själva, som det ofta är roligt kring och som själva har nära till leenden och skratt. Det är (eller var åtminstone när vi mätte senast…) också truppens två längsta spelare – nämligen Elias och Leo.

Elias med familj får inte ihop schemat med väldigt mycket hockey som tar upp tiden. Trots att Elias verkligen velat och försökt vara med så mycket han kan, så har beslutet tagits att inte vara med 2019. Elias fortsätter året ut. Vi kommer att sakna den som kunde driva mest med ledarna och som (ibland till hans irritation) kunde användas och agera moget i alla roller på planen.

Leo å sin sida har en strävan efter mer än det vi kan erbjuda. Han vill träna ännu mer fotboll och få mer specifik målvaktsträning. Efter samtal med ledare i klubben har Leo erbjudits ett upplägg där han tillhör P03 sedan någon vecka. Leos ambitionsnivå har ökat enormt under det senaste året. Han har gått från ord till handling i att uttrycka vad han vill med sin fotboll. Han har utöver sin sköna attityd blivit en förebild för alla i laget med sina ödmjuka ledaregenskaper och sitt kraftigt ökade intresse. Frågvis, intresserad, lyssnande och lättcoachad. Från lekfull till seriös, men med bibehållen glädje. Även om det är ett stort steg att spela med tre år äldre med allt vad det innebär socialt, så tror vi att det är helt rätt att Leo följer sitt hjärta när han nått en så hög ambitionsnivå.

Vi är glada och stolta att ha fått vara del i början på dessa två killars idrottsresor, som – precis som för alla andra – inte har andra gränser än de man sätter själv. Skulle ni komma på andra tankar står vi med öppen famn!

Ledarna P06:1

Bilder

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub