P06:1

Höstsäsongen

Publicerad 2018-05-24 13:24
Info om uppstart höstsäsong

När drar vi igång efter kommande sommaruppehåll?

Info 11/6: Uppdatering till nedanstående:
Vi kommer troligen att starta upp tisdagen 14 augusti. Det kom för få svar på utskicket för att kunna planera detta ordentligt så vi får göra som så att vi skickar en kallelse till detta datum och så kör vi om vi inte är alldeles för få.


Utskick 24/5: Nu är det dryga månaden kvar av vårsäsongen. För att veta när det kan vara läge att starta upp höstsäsongen så har det skickats ut en kallelse till en eventuell första träning tisdag vecka 32 (7 aug). Om man är bortrest eller av andra anledningar inte kan denna vecka så svara det i kommentarsfältet i den kallelsen. Om det är väldigt få som svarar ja så startar vi upp vecka 33 (tisdag 14 aug) istället.

Ett liknande mail kommer för tisdagen vecka 33. Om det är väldigt få även vecka 33 så startar vi upp absolut senast söndag 19 aug eller tisdag 21 aug. Det behöver inte vara ett definitiva besked utan bara något som vi kan förhålla oss någorlunda till för planeringens skull.

Bollkalleuppdrag

F ö kommer vi behöva 8 spelare som ställer upp som bollkallar till A-lagets hemmamatch lördagen den 18 augusti kl 14 på Källbrink. Kallelse kommer.

/ Patrik
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub