P06:1

Idrottsskador

Publicerad 2018-01-29 21:00
Lite tips angående händelse av (eller förebyggande av) idrottsskada. Uppdaterad info 2018-09-24.

Info från mailutskick av föreningen 2018-09-19

Här kommer en summering av vad som gäller ang. skador och rehab träning i Huddinge IF. Vi har skrivit under ett samarbetsavtal med MedFit i Flemingsberg och ska alltid hänvisa till dem. Vi kommer självklart aldrig kunna tvinga någon att gå dit men vi ska hänvisa dit. MedFit har tilldelat oss sjukgymnaster till de olika sektionerna för att underlätta. I detta mejl (se bilaga) följer en fil från MedFit som förklarar detta närmare och hur man tar kontakt som tränare, förälder samt spelare.

https://medfit.se/

Ebba Bååts Torg 6, 141 51 Huddinge


Tidigare info angående skador (publicerad: 2018-01-29)

Tips!

"Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och ingår i medlemsförsäkringen för idrottande fotboll, basket- och innebandyspelare. Dit kan du som är idrottare, ledare och förälder ringa och få råd om hur du förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med idrottsaktiviteter.

När du ringer Råd och vård på 020-44 11 11 får du prata med en legitimerad fysioterapeut / sjukgymnast som är specialist på idrottsskador. Skulle den som idrottar bedömas behöva mer än rådgivning ingår upp till två besök hos sjukgymnast och ett läkarbesök hos vårdgivare specialiserade på idrottsskador."

Ovanstående är kopierat från https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/rad-och-vard-for-idrottsskador där det finns ytterligare info!

Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771-950950.

Ledarteamet
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub