P06:1

Höstsäsong!

Publicerad 2020-07-31 13:40
- Höstsäsongen är igång - Förändringar i truppen

Höstsäsongen är igång!

Vi "mjukstartade" igång höstsäsongen med 2 träningspass denna vecka men är åter på fullt ordinarie träningsschema med 3 träningar/vecka fr.o.m. måndag 3 aug. Nästa helg drar även seriematcherna igång med match både på lördag 8 aug och söndag 9 aug. Höstsäsongen pågår sedan med 3 träningar (samma tider som under våren så länge inget annat kommuniceras) och minst 2 matcher per vecka fram till den 25 okt. Sista matchen i Sanktan spelas den 18 oktober.

Förändringar i truppen

Jacob meddelade inför sommaruppehållet att han slutar med fotboll pga bristande motivation. Det är givetvis jättetråkigt och vi saknar honom i laget. Vi önskar Jacob lycka till med det som kommer härnäst!

I början av juni opererade Hannes korsband och menisk och har en lång rehabiliteringstid framför sig. Hannes kämpar just nu på med sin rehabträning och det går framåt. Kämpa Hannes, du klarar det!

P06:2s spelare kommer att provspela med vår grupp fr.o.m. måndag 3 aug. då deras träningsgrupp läggs ner. Det betyder också att vi får ytterligare ett lag att administrera med fler matcher i Sanktan under hösten.

Truppens storlek (ex "P06:2-spelare") är 25st.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub