P06:1

Alla träningar torsdagar i september startar 17:30

Publicerad 2018-08-31 12:09
Vi kommer att använda oss av en instruktör från SvFA för de här träningspassen.

Uppdatering:

Vi kommer att använda oss av Oskar från SvFA som instruktör kommande torsdagar september månad ut. "Testomgången" förra veckan (se text nedan) var lyckad och uppskattad (inte bara sa killarna det på plats utan även i den anonyma enkätundersökningen där samtliga ville köra detta fler ggr). Finansieras av lagkassans sponsorintäkt.

Rent praktiskt startar träningarna 17:30 (då ska man ha knutna skor, pumpad boll och fylld vattenflaska redo) och slutar 19:00.

Viktigt att svara på kallelserna så vi vet hur många som deltar.


*Att vi kör på torsdagar är helt enkelt av anledningen att SvFAs instruktörer är fullbokade på tisdagar.Tidigare info:

Nästa torsdag (6/9) kommer en instruktör från SvFA (Svenska Fotbollsakademin, https://svfa.se/) att leda träningen (med oss som assisterande). SvFA är ett företag som anordnar camper, individuella spelarutbildningar, ledarutbildningar etc. på alla nivåer från små knattar upp till våra svenska utlandsproffs.

Det här första tillfället kan ses som en testomgång för utvärdering. På kort sikt gör vi det för att avlasta (men även utveckla och motivera) oss ledare praktiskt samt inspirera spelarna till fortsatt utveckling. Sen får vi se om det är något vi på lång sikt ska användas oss av mer regelbundet, vid ett par tillfällen per delsäsong eller vid ledarbrist - dock alltid för utveckling och inspiration av spelare (och ledare).

Kostnaden, som är relativt hög per tillfälle, kommer att betalas av lagkassan. För några år sedan fick vi en sponsorpeng som skulle användas till "fotboll för killarna". En stor del av den intäkten finns kvar och då det saknas andra målsättningar med lagkassan ser vi det här som ett tillfälle att prova detta.

Rent praktiskt kommer träningen att starta 15min tidigare då SvFA alltid kör 1,5tim. Så träningen startar 17:30. Det betyder att man är ombytt och klar på plats i god tid innan det.

Viktigt att svara på kallelsen så vi vet hur många som kommer delta!

/ Patrik
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub