P06:2

Sanktan igång igen!

Publicerad 2020-04-21 17:48
Efter en förlängd försäsong med två inställda matcher, pga den pågående pandemin, satte årets säsong äntligen igång på söndagen med match mot Örby IS. Laget gjorde, med tanke på förutsättningarna, en mycket bra match trots att slutresultatet skrevs till 1-3.

Efter en förlängd försäsong med två inställda matcher, pga den pågående pandemin, satte årets säsong äntligen igång på söndagen med match mot Örby IS. Då flera av lagets spelare var skadade eller upptagna av annat kunde endast fem spelare från laget ställa upp. Ett av 07-lagen som hade fått sin match inställd och deras spelare sugna på att prova på att spela stor 9-mot-9 beslöt vi att samarbeta kring matchen med dem. Då vi inte lyckats få till några träningsmatcher hade endast tre av våra spelare provat på den stora planen då de var med när de som 12-åringar spelade 9-mannafotboll med samma planmått.

Ändå gick killarna in och spelade jämnt med Örby. I början blev vi tillbakapressade och ett slumpskott slank in under William som vaktade vårt mål i den femte matchminuten. Huddinge utjämnade spelet efter hand och i den 13e minuten skickade Oliwier in kvitteringen till 1-1. Efter 18 minuter kontrade Örby in ett ledningsmål. Huddinge pressade på under den andra perioden utan att lyckas få in bollen. I den 67e minuten kunde istället Örby skicka in 3-1 på en retur. Matchen slutade rättvist 1-3 men vårt lag gjorde en mycket bra match.

Stort tack till ledarna och killarna i P07-5-8

Bosse
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub