P07:1

Huddinge PO7:1 obesegrade i Spotlight Cup P06

Publicerad 2017-06-06 21:53
Huddinge P07:1 spelade på nationaldagen den Spotlight Cup i grupp P06 på Danderyds IP. Killarna spelade tidvis glänsande och krigade verkligen hela cupen igenom.

Dagens första matchen spelades mot IFK Stocksund P06 som bjöd på tufft motstånd med fint spel. Trots stora och tuffa motståndare med mycket bollinnehav kunde våra killar med snabba uppspel få slutresultatet till 2-2. Rättvist.


Andra matchen spelades mot FCD P06:2 och återigen mötte vi tufft motstånd. Matchen var mycket jämn och FCD hade hade något mer bollinnehav men men Huddinge var ofta farliga i snabba omställningar. Trots många målchanser kunde slutresultatet skrivas till 0-0. I matchen slutminuter var vi dessutom ytterst nära att avgöra med ett skott just utanför mål.


Match spelades mot DIF P06-4 som inte riktigt had esamm ahöga tempo som lagen vi mötte tidigare under dagen. Huddinge var helt klart det bättre laget och vi kund enu också börja spela runt bollen en del. Resultatet blev 4-1 till Huddinge.


I den fjärde och sista matchen utgjordes motståndet av Sollentuna FK - Vallen Grön. Huddingespelarna öppnade matchen mycket segt och laget var långt ifrån rörligt. Efter fenomenal coachning (måste det ha varit) kom så spelet igång och både rörelsen i laget och passningsspelet blev bättre och nu var Huddinge det klart bättre laget. Slutresultatet kunde återigen skrivas till vinst med 4-1.

Sammantaget en härlig nationaldag med fint väder och mycket stark insats av Huddinge P07:1!

Taktiksnack inför match!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub